19 Şubat 2011 Cumartesi

Herşey Gider, Seks Kalır

Adem ve Havvanın yediği halt elma değildi. O seksti. Çıplaklık falan, valla lan.
Hayvanların her hareketleri özünde seksle bağıntılıdır. İnsanların da. Saçmalamaa insan sadece tüysüz bir hayvan değiildir diyeceksiniz, orası öyle ama sadece; seks hakkında düşünebilen tüysüz hayvanlarız, seks olmazsa hiçbir şey düzgün değildir. Aşktan da önce gelir seks. Yemekten de. Çünkü seks hem istektir, hem ihtiyaç. Bilemem kaç yıldır, türünü devam ettiremeyen türler yok oldular, seks yapanlar devam ettiler. Doğum kontrol yöntemleri işin ballı kısmı o kadar :). Bir insanın hayatında seks yoksa, eksikse, onun hayatında hiçbir şey tam değildir, cinsellik bir yapboz parçası gibi herşeyi mükemmel kılar, ama tek başına da sadece kaybolmuş bir parçadır.
Tek gecelik ilişkiler yarım kalmış bir kitaba benzer demiş Balzac. Ama kanımca cinsellik olmadan yaşanan bir aşk mı desem sevgi mi ne bahane bulabiliyorsanız (for exp "gözlerine bakmak yetiyor benim için..."?!?!) bu da tıpkı.. Bok olur birşeye benzemez işte.
Aklımdan her geçen şeyi yazmayacaım. Düşünün, hayattaki herşeyi, hepsi alttan üsten ucundan kenarından cinsellikle bağıntılıdır. Çok Freud okuyan sapığın biri demeden önce bir düşünün sadece :).
Seksten çok daha ağır abi düşünceler, fikirler de var tabi yok değil. İdealler, büyük fikirler vs. Bunlar olacak, ama herşey bunlar olmayacak.Bi kere seks yoksa gerçekten ya herşey anlamsız gelir, yada anlamsız gelmesin diye kasıp kendinizi yiyip bitirirsiniz farkında olmadan.
Aha bunlara benzersiniz.böö. (bkz yazıya son noktayı koyamamış beceriksiz blog yazarı.)




1 yorum:

  1. Without a doubt the foremost human sex we are and rely on a high percentage of our personality, at least is what I think, despite the cultural or religious taboos that we want to impose.

    YanıtlaSil